Openingstijden:


Zondag t/m Dinsdag gesloten
Woensdag t/m Vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 9.00 - 16.00

Welkom op de website van Atelier Jaffari
Reparaties


Wij repareren tenten, kussens, overkappingen, zonweringen, voortenten van caravans, etc. Wij maken voor de reparaties van bijv. tenten gebruik van zeer sterke garens en goede kwaliteit ritsen. Daarnaast repareren en vermaken wij ook (werk-)kleding.

Boot- en Caravankussens

Boot- en Caravankussens


Wij maken al uw boot en caravankussens op maat. U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment stalenboeken met stoffen, skai, en leer. Daarnaast hebben we veel stoffen op voorraad die voordelig zijn geprijsd. In ons atelier kunt u ook kiezen uit alle mogelijke soorten polyether en koudschuimen voor de vulling van uw kussens.

Meubelstoffering en gordijnen

Meubelstoffering en gordijnen


Wij stofferen banken en stoelen weer opnieuw. U kunt een keuze maken uit de vele soorten meubelbekleding van diverse merken. Vraagt u eens vrijblijvend een offerte aan. Naast een ruim assortiment meubelstoffen hebben we ook diverse vitrages en gordijnen.

andwerk en Fournituren

Brei- en Haakgarens


In onze winkel vindt u een ruim assortiment garens om te breien en haken van verschillende bekende en onbekende merken. Ook kunt u terecht voor onze unieke handgeverfde wol. Inspiratie en patronen vindt u op ons blog "Blij dat ik brei" Of kijkt u in onze webshop "www.blij-dat-ik-brei.nl"

Blog


Veel handwerk idee?n kunt u vinden op ons blog "Blij dat ik brei".

© 2007 - 2024 Atelier Jaffari - Realisatie website: Nedbase ICT