Openingstijden:


Zondag en Maandag gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 9.00 - 17.30
Zaterdag 9.00 - 16.00
En op afspraak!

Welkom op de website van Atelier Jaffari
Reparaties


Wij repareren tenten, kussens, overkappingen, zonweringen, voortenten van caravans, etc. Wij maken voor de reparaties van bijv. tenten gebruik van zeer sterke garens en goede kwaliteit ritsen. Daarnaast repareren en vermaken wij ook (werk-)kleding.

Boot- en Caravankussens

Boot- en Caravankussens


Wij maken al uw boot en caravankussens op maat. U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment stalenboeken met stoffen, skai, en leer. Daarnaast hebben we veel stoffen op voorraad die voordelig zijn geprijsd. In ons atelier kunt u ook kiezen uit alle mogelijke soorten polyether en koudschuimen voor de vulling van uw kussens.

Meubelstoffering en gordijnen

Meubelstoffering en gordijnen


Wij stofferen banken en stoelen weer opnieuw. U kunt een keuze maken uit de vele soorten meubelbekleding van diverse merken. Vraagt u eens vrijblijvend een offerte aan. Naast een ruim assortiment meubelstoffen hebben we ook diverse vitrages en gordijnen.

Productiewerk

Productiewerk


Voor een aantal klanten voeren wij productie werk uit, bijv. in baby-artikelen: slaapzakken, omslagdoeken en slabben. Een team van naaisters is wekelijks druk bezig om grote hoeveelheden van deze artikelen thuis te maken.

Vliegengordijnen

Vliegengordijnen


In onze winkel verkopen wij de originele, zr effectieve en sterke vliegengordijnen. Deze vliegengordijnen zijn zowel als doe-het-zelf-pakket (zelf rijgen) als ook kant-en-klaar te koop. In elke mogelijke uitvoering, maat of kleur.

andwerk en Fournituren

Handwerk en Fournituren


In onze winkel verkopen wij alle mogelijke ritsen en fournituren: knopen, elastiek, naaigarens, lintjes, kantjes en bandjes. Ook hebben we een assortiment breigarens (waaronder veel sokkenwol).

Blog


Veel handwerk ideen kunt u vinden op ons blog "Blij dat ik brei".Verkleedkleding


Een hele andere kant van ons atelier kunt u vinden op onze andere website www.kinderverkleedkleding.nl, waar wij online verkleedkleding voor kinderen verkopen. Deze verkleedkleding ontwerpen en maken wij zelf, en is gemaakt van stevige katoenen stoffen. Deze verkleedkleding wordt inmiddels verzonden door heel Nederland en daar buiten!
© 2007 - 2020 Atelier Jaffari - Realisatie website: Nedbase ICT